BİLİNMEYEN CENNET: TURNALI

Muğla’nın Menteşe ilçesine bağlı Akyaka beldesi sınırları yakındaki Turnalı Sahili’nden bahsedeceğim bugün sizlere.


YUKARIDAKİ FOTOĞRAFIN KAYNAĞINA ERİŞMEK İÇİN TIKLAYINIZ !

Yaklaşık olarak Akyaka’ya 13 km uzaklıkta olan Turnalı Köyü muhteşem bir sahile ev sahipliği yapıyor. Son yıllarda oldukça gelişen tatil köyü diğer sahillere ve Akyaka’ya nazaran çok daha sakin bir yer olarak doğallığını korumaya devam ediyor. Özellikle son yıllarda birçok tesis kurulmuş durumda.


Sahilde 2 tane sosyal tesis mevcut. Genel olarak aperatif üzerine hizmet veriliyor. Bu tesislerde duş ve wc mevcut. Diğer bir yandan bungalov evlerin sayısı da arttı. Kısa bir tatil için burayı tercih edecekler için güzel bir seçenek sunabilme potansiyeline sahip yapılar mevcut. Aynı zamanda camping severler için de büyük kiralanabilir yapılar var.


Burası doğasıyla misafirlerini etkileyen bir konumda kendine yer buluyor. Köyün bir tarafı yüksekçe dağlarla örtülüyken diğer tarafı ise baştan başa sahil şeridiyle örtülü. Berrak ve temiz denize sahip. Herkesin memnun kaldığı bir tatil köyü olarak misafirlerini beklemekte. Buraya gelenler çok memnun bir şekilde dönüş yapıyorlar.

Bir tarafta denizin keyfini sürerken diğer tarafta dağcılık sporlarıyla ilgilenebilirsiniz.

Öte yandan balıkçılık ile ilgilenenler için de güzel bir seçenek Turnalı. Kamp sandalyesini iskeleye koyup şansını arayan birçok insan burada saatlerini geçiriyor.

Buraya geldiğinizde ihtiyaçlarınızı karşılayacağınız bolca kaynak mevcut (market hariç). Doğanın güzelliğiyle büyülenerek güzel bir tatil yapmak isterseniz burayı tercih edebilirsiniz.

VİDEO KAYNAĞI İÇİN TIKLAYINIZ !

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Direnç ve Mecburiyetler: İçsel Mücadelenin Gölgesinde

Dokuma Vicdan - ŞİİR